Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482342
Прогноз погоди
Володимир Дебой: ТТУ працюватиме, люди отримають заробітну плату
23 грудня 2011 року 18:08

Сьогодні, 23 грудня, відновив свою роботу міський електротранспорт Житомира. О 16 год. із ДЕПО №1 виїхали на лінію перші тролейбуси. Як і обіцяв міський голова Володимир Дебой учора в прямому радіо-ефірі, 23 грудня працівники ТТУ отримали половину своєї заробітної плати за 5 місяців (3,9 млн.грн. за рахунок субвенції).

Не зважаючи на всі проведені цього дня політичні агітації, мета яких – продовження страйку та невихід електротранспорту на лінію, робітники підприємства виявили довіру міській владі – вийшли на роботу. Адже розуміють: кожен день простою електротранспорту ще більше погіршує і без того складну ситуацію та примножує збитки ТТУ.

Для підтвердження повних виплат по зарплаті працівникам ТТУ та відновлення руху електротранспорту цього дня підписано Меморандум між керівництвом виконавчого комітету Житомирської міської ради, керівництвом Житомирського трамвайно-тролейбусного управління та представниками трудового колективу як гарантія повного розрахунку із заборгованістю по заробітній платі вже найближчим часом.

Міський голова Володимир Дебой, який прямо із виїзного засідання АМУ приїхав до працівників ТТУ, запевнив працівників підприємства, що у разі надходження на наступному тижні субвенції з державного бюджету, вся заборгованість по заробітній платі буде виплачена до кінця 2011 року. У випадку ненадходження субвенції на компенсацію пільгового перевезення окремих категорій громадян до кінця поточного року, необхідні кошти будуть виділені із міського бюджету і люди отримають у повному обсязі свої зарплати до 10 січня 2012 року, у тому числі будуть оплачені дні простою. Хоча ці кошти можна було б спрямувати на ремонт дахів, ліфтів та вирішення інших нагальних потреб міста, якби зобов’язання держави були виконані у повному обсязі.

Керівник міста закликав політиків не спекулювати на складній ситуації та подякував працівникам ТТУ за довіру, підтримку і розуміння ситуації.  «Я передовсім – представник народу», – наголосив Володимир Дебой.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare