Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477453
Прогноз погоди
Володимир Дебой: "3,9 млн.грн. уже на рахунку ЖТТУ"
22 грудня 2011 року 21:01

3,9 млн.грн. уже нараховані на банківський рахунок КП "ЖТТУ". Вже завтра люди почнуть отримувати заробітні плати. Про це повідомив сьогодні, 22 грудня, у прямому ефірі на "Житомирський хвилі" міський голова Володимир Дебой.

"Якби не було складно, я завжди буду виходити до житомирян", – сказав Володимир Дебой та подякував працівникам ТТУ за те, що не дозволили лжеполітикам спекулювати та проводити піар-акції на скрутній ситуації доведених до відчаю людей.

Міський голова впевнений: підприємство працювати буде. Про це свідчать і цьогорічні показники роботи ТТУ (збільшення парку електротранспорту на 27 одиниць, зростання пасажиропотоку та збільшення доходів підприємства щомісячно). Адже, говорить міський голова, якби підприємство працювало на рівні роботи минулого року, а міська, обласна влада та безпосередньо кожен, хто працює в міському електротранспорті, не вжили цих заходів, то сьогодні б цифра боргу була іншою – до 18 млн.грн.

 

Крім того, за результатами звернень житомирян до керівника міста Володимира Дебоя під час прямого ефіру підготовлено доручення міського голови профільним заступникам та управлінням для якомога швидшого вирішення порушених  питань.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare