Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482388
Прогноз погоди
З Днем енергетика!
22 грудня 2011 року 15:56

Сьогодні, 22 грудня, своє професійне свято відзначають працівники енергетичної галузі. Урочисті заходи з нагоди Дня енергетика відбулися у обласній музичній філармонії. Привітали працівників енергетичної галузі міста та області Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко, заступник голови обласної ради Михайло Чигир.

«Святкування Дня енергетика саме 22 грудня – символічно. Адже ця дата співпадає з найкоротшим днем – днем зимового сонцестояння – і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Бажаю всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров'я, добра, успіхів та благополуччя! Нехай вашими супутниками завжди будуть успіх, досягнення, реалізація задумів та задоволення від вашої діяльності», – звернувся до представників енергетичної галузі Володимир Дебой та вручив кращим працівникам грамоти виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Музичними номерами винуватців свята цього дня привітали і їх колеги з різних куточків області та творчі колективи міста.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare