Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5524
візитів всього: 463559
Прогноз погоди
Володимир Дебой: «Ми сьогодні перебуваємо між молотом і наковальнею»
22 грудня 2011 року 15:26

Сьогодні Житомирський міський голова Володимир Дебой вийшов до працівників КП «ЖТТУ» з метою прояснення для населення ситуації, що виникла із заборгованістю заробітної плати на підприємстві.

Керівник міста пояснив людям, що робота міської влади у напрямку зменшення заборгованості в ТТУ проводилася систематично. Адже упродовж всього року міська рада повністю і вчасно здійснювала всі розрахунки в частині своїх зобов’язань із підприємством. Так, упродовж 2011 року з міського бюджету виділено близько 8,7 млн.грн. на КП «ЖТТУ»: понад 3,1 млн.грн. – на відшкодування витрат за пільгове перевезення студентів та учнів, та 5,5 млн.грн. – на погашення кредиту, взятого підприємством ще у 2006-2008 рр. (т.ч. повністю погашено відсотки по кредиту та на 2 млн.грн. зменшено кредитні зобов’язання).

На сьогодні міський бюджет свої ресурси щодо можливості виділення коштів на КП «ЖТТУ» вичерпав. Натомість керівництвом області та міста проведена серйозна робота щодо виділення коштів із державного бюджету, внаслідок чого 3,9 млн. грн. субвенції надійшло як відшкодування по різниці в тарифах за електроенергію. І, як запевнив Володимир Дебой, нині ведуться необхідні технічні процедури в казначействі та робиться все можливе для якнайшвидшого перерахування цих коштів на рахунок КП «ЖТТУ».

Керівник міста, як і місяць тому під час спільної комісії із представниками ТТУ, як і кілька тижнів тому під час профспілкової конференції, висловив свою солідарність із працівниками ЖТТУ, які стали заручниками ситуації та доведені до відчаю: «Я розумію ситуацію, бо являюсь передовсім представником народу, а не влади. Сьогодні я перебуваю між молотом і наковальнею. Я повністю вас підтримую і, у випадку подальшої затримки з виплатою заробітної плати, готовий разом із вами звертатися до Києва», – зазначив Володимир Дебой.

Міський голова подякував присутнім за те, що вони не дозволили мітинг-результат скрутної ситуації перетворити у політичну піар-акцію лжеполітиків.

Зі свого боку КП «ЖТТУ» робить все можливе для збільшення доходів підприємства: додатково випущено 27 одиниць електротранспорту, а також збільшено пасажиропотік, внаслідок чого зросла щомісячна виручка ТТУ.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове