Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 475654
Прогноз погоди
Управління освіти проводить семінар для методистів області
20 грудня 2011 року 13:34

 

20 грудня 2011 року в управлінні освіти міської ради було проведено обласний семінар «Аналітична та інформаційна функції науково-методичного центру управління освіти». Начальник управління освіти Валентин Арендарчук привітав учасників семінару та наголосив на важливості обміну досвіду у сфері освіти, адже саме освітяни та науковці створюють основи для суспільного, культурного, та економічного розвитку країни.

Мета семінару – презентація досвіду науково-методичного центру управління освіти Житомирської ради з питань:

-         аналітично – інформаційний простір НМЦ;

-         аналітико – інформаційна діяльність відділів НМЦ.

Зі слів завідувачки Науково-методичного центру управління освіти Тетяни Мяновської запрошені учасники семінару мають змогу ознайомитись із алгоритмом аналітико-інформаційної діяльності центру та його кожного відділу.

До участі у семінарі були запрошені завідуючі районних методичних кабінетів відділів освіти.

Такі семінари є важливим етапом у процесі формування методичної основи навчально-виховного процесу, адже високі темпи розвитку інформаційної системи суспільства вимагають швидкого опрацювання та аналізу великого об’єму інформації, але це не завжди вдається. Тому напрацювання нових методик та форм роботи, які допоможуть із великої кількості інформації виділяти найважливішу та доступно подавати її, це першочергове завдання Науково – методичного центру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове