Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481503
Прогноз погоди
Відзначаємо День працівників органів внутрішніх справ
19 грудня 2011 року 15:21

 

День працівників органів внутрішніх справ сьогодні відзначили в Житомирському обласному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

У переддень цього професійного свята працівників правоохоронних органів, слідчих, дільничних інспекторів, службовців оперативних підрозділів, працівників підрозділів особливого призначення прийшли привітати голова Житомирської облдержадміністрації С.М. Рижук, голова Житомирської обласної ради Й.А. Запаловський та Житомирський міський голова В.М. Дебой. Також найщиріші привітання та подяку висловив своїм колегам начальник управління УМВС України в Житомирській Ю.В. Івакін.

В цей день багато відповідальних працівників органів внутрішніх справ України були нагороджені грамотами та відзнаками за боротьбу зі злочинністю та за охорону правопорядку Житомирщини.

Міська влада розуміє необхідність спільних підходів у вирішенні багатьох проблем. Так, з 2007 року за угодою з управлінням Державної служби охорони УМВС створено підрозділ муніципальної міліції. Сьогодні цей мобільний загін сприяє вирішенню нагальних для міста питань – дотримання правил благоустрою, законності, правопорядку, боротьби з стихійною торгівлею.

Міський голова Володимир Дебой зазначив, що нелегка та небезпечна служба правоохоронців і вдень, і вночі забезпечує мир та спокій у нашому місті, а спільні зусилля працівників органів внутрішніх справ охороняють громадський порядок, права і свободи людей. Також він подякував усім присутнім за професіоналізм, відданість своїй справі, побажав сил та натхнення у повсякденній службі та привітав начальника Корольовського РВ УМВС у Житомирській області С.О. Рабошапку з отриманням службової трикімнатної квартири.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare