Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477296
Прогноз погоди
Святий Миколай приніс подарунки для дітлахів.
16 грудня 2011 року 13:46

 

Сьогодні, 16 грудня 2011 року, в прес-центрі міської ради міський голова Володимир Дебой привітав дітей хворих на фенілкетонурію із наступаючим святом Святого Миколая та вручив подарунки. До вітань міського голови долучились заступник Олександр Бочковський та директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

Володимир Дебой побажав дітям здоров’я, злагоди у сім’ї, наснаги у навчанні та успіху у житті. Святий Миколай вручив дітям подарунки – це фрукти та соки, які конче необхідні дітям.

Сьогодні в Житомирі проживає 18 дітей та молодих людей, хворих на фенілкетонурію. Хворі не можуть вживати звичайну білкову їжу, яка містить фенілаланін (м’ясо, риба, молоко, сир, крупи та інші) тому їх лікувальне харчування дуже обмежене й специфічне та потребує великих фінансових витрат (понад 100 грн. в день).

Спілкуючись із дітьми та батьками Володимир Дебой наголосив:

«Дуже важливо в зимові свята проводити такі акції, оскільки діти чекають на подарунки, а ці щасливі усмішки та вогник дитячих очей зігрівають серця дорослих. Зі святом вас!».

        

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare