Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 477151
Прогноз погоди
День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС
14 грудня 2011 року 12:56

 

Цими днями вшановується подвиг і пам'ять про героїв-ліквідаторів на ЧАЕС. І сьогодні, 14 грудня, у пам’ятних місцях представники влади та громадськості поклали квіти і подякували ліквідаторам за подолання наслідків аварії, людям, які ризикуючи власним життям за лічені години загасили полум’я, що загрожувало повторним вибухом реактора вже на пошкодженій атомній станції.

 

До покладання квітів разом з житомирянами приєдналися голова обласної ради Й.А. Запаловський, заступник голови облдержадміністрації В.С. Балюрко, міський голова В.М. Дебой, представники громадських організацій та представники ЗМІ. Вшанування почалося біля меморіальної дошки Г.О. Готовчицю, потім біля пам’ятного знаку «Чорна біль» та пам’ятника «Пожежним, що врятували світ».

 

«Сьогодні для допомоги і ліквідаторам, і вдовам ліквідаторів, які потребують захисту, необхідна постійна системна робота не тільки у визначні дати, а і протягом всього часу. Необхідно об’єднанувати зусилля відповідних громадських організацій, які б представляли свої інтереси та доносили думку до громади», - зазначив міський голова Володимир Дебой.

 

 

Управління  по зв'язках з громадськістю міської ради

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare