Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464713
Прогноз погоди
Житомирському військовому інституту ім. С.П. Корольова – 92!
8 грудня 2011 року 18:25

Урочистості з нагоди відзначення 92-ї річниці Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова відбулися сьогодні, 8 грудня 2011 року. Серед почесних гостей, які цього дня завітали на свято, – і Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Військовим інститутом пишається не лише наше місто, а й уся Україна. Ті високі технології, що ви продовжуєте сьогодні розробляти, є затребуваними у державі. Я високо шаную ваш колектив і сьогодні  дякую вам за працю, службу, збереження історії та примноження традицій військового інституту», – звернувся до присутніх із вітальним словом міський голова Володимир Дебой. Ученому секретарю навчального закладу Юрію Супрунову керівник міста вручив грамоту виконавчого комітету Житомирської міської ради за багаторічну військову службу, зразкову дисципліну, професійне виконання службових обов’язків та з нагоди 92-ї річниці Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова Національного авіаційного університету.

Цього дня почесними грамотами, відзнаками та цінними подарунками були нагороджені ветерани, кращі працівники та курсанти інституту.

Начальник інституту Юрій Даник коротко переказав історію, розповів про досягнення навчального закладу та привітав колектив зі святом.

Житомирський військовий інститут ім. С.П. Корольова – один із найстаріших навчальних закладів Збройних Сил України. За багаторічну історію існування навчальний заклад став лідером у підготовці та вихованні еліти українського війська.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове