Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477305
Прогноз погоди
У Житомирі буде нова техніка для прибирання міста
7 грудня 2011 року 14:37

Презентація нової техніки для прибирання міста – тракторів білоруського виробництва – відбулася сьогодні, 7 грудня 2011 року.

Білоруські трактори зможуть прибирати не лише дороги загального користування, а й прибудинкові території. Крім того, техніка має комплектацію для роботи у будь-яку пору року: наявне приладдя для прибирання як снігу взимку, так і прибирання сміття в інші пори року.

«Вартість одного такого трактору становить близько 170 тис. грн.. У зв’язку із виконанням та перевиконанням міського бюджету сьогодні ми маємо змогу придбати 4 таких трактори. У наступному році плануємо продовжити програму із закупівлі спеціалізованої техніки для прибирання. Ми будемо покращувати технічну базу як в ремонті, так і в обслуговуванні доріг», зазначив Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Також керівник міста звернувся до всіх житомирян зі словами вдячності за участь у загальноміському прибиранні та підтримку чистоти у місті: «Мені особливо приємно, що навіть гості з інших країн відзначають, що Житомир є чистим та охайним. Тому спасибі комунальним службам і житомирянам за те, що спільними зусиллями ми підтримуємо наше місто у гарному вигляді».

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare