Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482135
Прогноз погоди
У День місцевого самоврядування проходить 8 сесія Житомирської міської ради
7 грудня 2011 року 13:27

Сьогодні, 7 грудня проходить 8 сесія Житомирської міської ради 6 скликання.

На початку пленарного засідання міський голова Володимир Дебой, секретар міської ради Наталія Леонченко та депутатський корпус міської ради привітали двох житомирян Володимира Нікуліна та Володимира Шинкарука із присвоєнням звання «Почесний громадянин м. Житомира».

Ще одним урочистим моментом стало вітання керівництва міста із Днем місцевого самоврядування. Саме з нагоди цього свята за успішну і ефективну працю, активну депутатську діяльність Почесними грамотами виконавчого комітету Житомирської міської ради були нагороджені депутати міської ради: Геннадій Забродський, Валерій Онопрієнко, Ольга Пархомчук, Микола Туфанов, Любов Цимбалюк, Наталія Боровська, Михайло Пухтаєвич, Олег Самчук, Юрій Янушевич, Олег Малиновський та Юрій Мойсеєв. Відповідно до Розпорядження міського голови грамоти та подяки виконавчого комітету з нагоди свята – Дня місцевого самоврядування отримали і кращі працівники виконавчого комітету міської ради.

Секретар міської ради Наталія Леонченко подякувала представникам депутатського корпусу, про діяльність яких на ім’я міського голови надходить найбільше схвальних відгуків від житомирян: Любові Цимбалюк – за проведення благоустрою внутрішньдворових територій по вул. Лесі Українки, Олегу Самчуку – за відповідальність перед виборцями, Олегу Єлісєєву – за зміцнення матеріально-технічної бази шкіл міста, Олександру Величко – за допомогу в асфальтуванні прибудинкових територій, Валентині Позняк та Любові Цимбалюк – за проведення вперше заходу до Дня інвалідів, а також Володимиру Кропивницькому, Михайлу Заславському, Михайлу Пухтаєвичу, Олегу Малиновському, Геннадію Забродському, Валерію Онопрієнко, Юрію Мойсеєву, Ігорю Гундичу та Аркадію Савіцькому.

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare