Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477137
Прогноз погоди
Вітання Житомирського міського голови Володимира Дебоя з нагоди 20-ї річниці Збройних Сил України
6 грудня 2011 року 09:50

Шановні військовослужбовці та дорогі ветерани!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 20-ї річниці від дня створення  Збройних Сил України.

Мужність  та  героїзм,  військовий гарт і патріотизм, любов  та  підтримка  житомирян  –  це  запорука  виконання  підрозділами Збройних сил України, дислокованих у нашому стародавньому місті,  відповідальних  завдань,  спрямованих  на утвердження  та  захист  нашої  суверенності.

Вірю: військовослужбовці м. Житомира з честю виконують свій високий обов’язок, гідно та самовіддано служать Батьківщині.

У цей важливий для Української держави день бажаю вам, шановні військовослужбовці, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу та міцного здоров’я. Щиро зичу  вам миру та злагоди, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям.

Слава вам і слава Україні!

 

 

З повагою,

міський голова                                                                                                                Володимир Дебой



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare