Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464682
Прогноз погоди
Володимир Дебой зустрівся з Олександром Аліповим та представниками міжнародних фінансових організацій
30 листопада 2011 року 20:15

 

Сьогодні, 30 листопада 2011 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой  зустрівся з представниками міжнародних фінансових організацій – Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО)  щодо реалізації проектів з енергоефективності. Зустріч відбулася у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у рамках семінару з питань ініціювання, підготовки та реалізації спільних з міжнародними фінансовими організаціями проектів.

У ході зустрічі здійснено ще один крок до отримання кредиту від ЄБРР – отримано погодження Ради Директорів на 10 млн. євро кредиту та 5 млн. євро гранту для реконструкції та модернізації «Житомиртеплокомуненерго».

 

Також міський голова Володимир Дебой зустрівся із Першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександром Аліповим. Результатом цієї зустрічі стала  домовленість щодо виділення 5 млн. грн. по програмі «Питна вода» на реконструкцію хлораторної водопровідно-насосної станції ІІ підйому та проведення заходів покращення якості питної води.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове