Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476858
Прогноз погоди
Міжміський семінар – практикум «Напрямки роботи та шляхи розвитку позашкільної освіти в підліткових клубах за місцем проживання»
24 листопада 2011 року 16:11

 

24 листопада 2011 року в міському культурно-спортивному центрі Житомирської міської ради відбувся міжміський семінар-практикум «Напрямки роботи та шляхи розвитку позашкільної освіти в підліткових клубах за місцем проживання» в якому прийняли участь представники відділу у справах сім’ї, молоді та туризму Вінницької та Житомирської міської ради, педагоги-організатори підліткових клубів Житомира та Вінниці.

Директор культурно-спортивного центру Фільчук Анатолій, розпочинаючи теоретичну частину семінару, визначив головні пріоритети розвитку позашкільної освіти в підліткових клубах: «Робота кожного клубу залежить від педагога-організатора, і діти, що займаються в клубі, приходять на заняття саме до цього педагога. Тут не потрібно придумувати велосипед, слід зрозуміти, що маючи гарного педагога-організатора, ми матимемо гарну роботу всього клубу».

Після закінчення теоретичної частини семінару, вінничани відвідали підліткові клуби «Дружба» та «Фортуна», де їх увазі представили результати роботи гуртків «Умілі ручки», «Юні сопілкарі» та роботу гуртків спортивно-оздоровчого напрямку.

Обмін досвідом між містами України у різних сферах життя суспільства – це загальноприйнята практика вирішення багатьох проблем. Не потрібно витрачати великі кошти на створення нових проектів, програм чи установ та організацій, потрібно лише знати «де шукати» і «в кого запитати».

 

Управління по зв’язках з громадськістю.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare