Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 482558
Прогноз погоди
Вільних торгових місць у Житомирі вистачає
24 листопада 2011 року 15:06

Сьогодні, 24 листопада, понад два десятки житомирян звернулися до Житомирської міської ради із проханням вирішити проблему щодо переміщення їх торгових палаток із центральної частини міста (вул. Житній ринок,1) у спеціально організовані для торгівлі місця. Люди погоджуються перейти на нові місця, але тільки разом, у вибраний ними торговельний майданчик із належними умовами.

Як запевняє начальник відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг Світлана Рабошук, вільних торгових місць у Житомирі вистачає. Нині ж вирішується питання щодо повного переміщення всіх торгуючих із центральної частини міста до спеціальних торговельних майданчиків та інших вільних місць. Частина торгуючих уже перейшли і працюють у більш комфортних умовах.

За словами самих власників торговельних майданчиків, готовність нових місць залежить від бажання торгуючих здійснювати свою діяльність в належних на те умовах, а не вулицях, у тому числі і проїжджій частині.

Нагадаємо, з метою впорядкування торгівлі в центральній частині міста, створення належних умов з дотриманням відповідних санітарних норм для торгівлі живими квітами, враховуючи звернення громадян та на підставі рекомендації постійної комісії міської ради з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та торгівлі 12 травня 2011 року рішенням виконавчого комітету міської ради  №338 скасовано дозвіл на розміщення тимчасових торговельних місць у центрі міста за адресами майдан Перемоги,1;  вул. Івана Кочерги, 3-а, Житній ринок, 1. Адже ті вже упродовж кількох років знаходились у непристосованих для торгівлі умовах та заважали безпеці на дорозі як для пішоходів, так і для водіїв.

Від мешканців міста, як покупців, так і підприємців, що працюють на  встановлених місцях (ринках, комплексах), надходять скарги, звернення щодо наведення порядку, особливо в центральній частині міста та припинення несанкціонованої торгівлі.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare