Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 477202
Прогноз погоди
Розгляд питань життєдіяльності міста
17 листопада 2011 року 16:50

 

При розгляді питання про виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Житомира за 9 місяців директором департаменту економічного розвитку Астаховою О.М. було відзначено, що в економіці міста є позитивні зрушення. Так, обсяги реалізації промислової продукції зросли на 11,2 % у порівнянні з відповідним періодом 2010 року. Приріст обсягів реалізації спостерігався у легкій промисловості – на 26,9%, металургійному виробництві та виробництві готових металевих виробів – на 26,1%. Обсяги будівельних робіт зросли на 13%, перевезення вантажів – на 81%.

Разом з тим, у діяльності господарського комплексу міста зберігаються проблеми, які необхідно вирішувати. Зокрема, питання заборгованості населення за житлово-комунальні послуги, заборгованість із виплати заробітної плати, легалізація робочих місць, ефективна діяльність комунальних підприємств тощо. На вирішенні цих питань необхідно сконцентрувати зусилля усіх відповідних структур у ІV кварталі поточного року.

Як зазначив у своєму виступі директор департаменту економічного розвитку Гаращук С.П., за 9 місяців обсяг перевиконання становить 5,3 млн. грн., в той час як у минулому році за цей період міський бюджет був невиконаний на 7,5 млн. грн. Він також повідомив про розподіл власних та залучених коштів за конкретними об’єтами.

 

На засіданні виконавчого комітету також прийнято рішення про тарифи на оплату послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для другої групи споживачів м. Житомира. Корегування тарифів відбулося відповідно до постанови національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України від 30.09.2011 року № 31 «Про встановлення тарифів на теплову енергію КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради».

Таким чином, із 17 листопада 2011 року вводяться нові тарифи з урахуванням норм споживання та податку на додану вартість, а саме:

Для потреб бюджетних установ у розмірі:

-         підігрів води – 45 грн. 30 коп. за 1 куб.м

-         опалення – 18 грн. 37 коп. за 1 кв.м загальної приведеної площі на місяць впродовж опалювального сезону (без застосування приладів обліку теплової енергії);

Для потреб інших споживачів у розмірі:

-         підігрів води – 45 грн. 73 коп. за 1 куб. м

-         опалення – 18 грн. 48 коп. за 1 кв.м загальної площі на місяць впродовж опалювального сезону.

У 1993 році рішенням міськвиконкому було створено.

 

Понад 10 років існував у Житомирі міський фонд підтримки малоімущих верств населення, заснований рішенням міськвиконкому у 1993 році. Однак, враховуючи, що ніякої діяльності зазначений Фонд не проводив, рахунки і філія «Відділення ПАТ Промінвестбанку у м. Житомирі» закриті, коштів на рахунку не було, діяльність фонду припинена. 

 

 

Управління по зв'язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare