Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464566
Прогноз погоди
Збережемо місто охайним!
17 листопада 2011 року 16:29

Сьогодні, 17 листопада працівники виконавчого комітету Житомирської міської ради активно долучилися до загальноміського прибирання. Адже, відповідно до розпорядження міського голови, осінній місячник із благоустрою та санітарного прибирання міста триває з 17 жовтня до 18 листопада 2011 року.

Як повідомив заступник начальника комунального господарства Віталій Шевчук, за час місячника із благоустрою по вулицях, скверах та парках міста зібрано понад 3 тис. м³ шляхового змету (для чого щоденно залучалось 14 самоскидів, 2 навантажувача, 2 трактора, 30 вантажників, механізовані підмітально-прибиральні машини Сіті-Кет, Скандія та Джонсон), близько 60 тис. м³ вивезено опалого листя та сміття. Однак не всі території можна привести до належного вигляду силами лише комунальних служб. Тому нещодавно здійснено робочий об’їзд містом для визначення територій загального користування, де ще не проведено прибирання. Саме по цих територіях розподілено управління, департаменти, відділи міської ради.

«Своїм прикладом ми хочемо залучити житомирян до загальноміського прибирання та збереження чистоти у місті. Тому запрошуємо всіх мешканців навести порядок на територіях, прилеглих до будинків» – зазначив Віталій Шевчук. Таку ініціативу вже підтримали підприємства, установи, організації, навчальні, лікувальні, торговельні і громадського харчування заклади, незалежно від форми власності, громадськість міста. Щоправда, менш активними все ж таки залишаються мешканці приватного сектору. Найбільшим порушникам благоустрою, за словами начальник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрія Самборського, надано понад 200 приписів та складено близько 60 протоколів за 40 рейдів інспекції.

Організатори загальноміського прибирання висловлюють вдячність всім житомирянам, які відгукнулися на пропозицію і зробили місто чистішим.

Нижче подано фото з об’єктів, де працювали відділи, управління, департаменти Житомирської міської ради.  

 

По проспекту Миру з правого боку перед мостом працювали представники Департаменту бюджету та фінансів, Відділу по роботі зі зверненнями громадян, Відділу по обліку та розподілу жилої площі, Управління по з’язках з громадськістю

А раніше тут було ось так

 

КСРБП «Зеленбуд», Відділ бухгалтерського обліку і звітності, Відділ інформаційно-комп’ютерного забезпечення, Відділ діловодства, контролю та господарського забезпечення та Відділ державної реєстрації упорядкували вул. Східну від вул. Котовського до заводу «Лісмаш»

 

У сквері «30-річчя Перемоги» працювали представники Юридичного департаменту, Управління житлового господарства, Управління комунального господарства,  КП«Інспекція з благоустрою м. Житомира», КП «Міський інформаційний центр»

 

КВЖРЕП 14,  ЖУАШ , Управління охорони здоров’я, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Управління культури упорядкували вул. Соснову

 

Вул. Короленка стала чистішою завдяки працівникам КВЖРЕП 5, Управління освіти,  Служби у справах дітей , Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове