Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 482517
Прогноз погоди
Відбувся семінар із захисту прав жінок з інвалідністю
17 листопада 2011 року 14:20

 

Сьогодні, 17 листопада 2011 року, відбувся навчально-інформаційний семінар «Сприяння захисту конституційних прав та законних інтересів жінок з інвалідністю. Гендерні засади», організаторами якої стали ЖОГОЛІ «Молодь. Жінка. Сім’я» та Національна асамблея інвалідів України.

Розпочався навчально-інформаційний семінар зі сценки про те, як важко людині з інвалідністю обслуговуватися в магазинах, які є зовсім непристосованими до їх потреб. Завданням громадських організацій та об’єднань є ламання стереотипів та спільними з органами влади зусиллями поліпшення умов життя людей з особливими потребами.

Головними питаннями, які обговорювалися на семінарі, були – безперешкодний доступ людей з особливими потребами по місту, області, країні та облаштування громадських, соціальних та інших об’єктів обслуговування належними умовами для людей з обмеженими фізичними можливостями, щоб вони могли без проблем піти в парикмахерську, супермаркет, магазин одягу чи взуття, лікарню, банк, поселитися в готелі чи вільно користуватися залізно-дорожнім чи автотранспортом. А найголовніше – змінити думку про них суспільства, отримувати належну увагу, повагу та підтримку.

У заході взяли участь начальник управління праці та соціального населення міської ради Л.В. Пертенко та заступник начальника управляння у справах сім’ї, молоді та спорту Л.М. Сікайло. Вела семінар Ковалюк Неля Дмитрівна, депутат міської ради та голова ЖОГОЛІ «Молодь. Жінка. Сім’я».

 

 

 

Також до уваги учасників семінару та гостей була представлена виставка робіт жінок з інвалідністю.

 

                                  

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare