Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482713
Прогноз погоди
Володимир Дебой зустрівся із колективом КП «Житомиртеплокомуненерго»
11 листопада 2011 року 17:29

11 листопада 2011 року відбулася зустріч Житомирського міського голови Володимира Дебоя із трудовим колективом КП «Житомиртеплокомуненерго» та керівником підприємства Дмитром Рогожиним.

Під час спілкування із працівниками КП «Житомиртеплокомуненерго» Володимир Дебой розповів про те, чим відзначився перший рік його діяльності на посаді міського голови, що вже реально здійснено, і що залишається в пріоритетах міської влади.

Міський голова Володимир Дебой подякував колективу за спільну діяльність у сфері енергозбереження. Адже цьогоріч комунальними підприємствами запроваджено енергозберігаючі заходи на об'єктах водопостачання, водовідведення та теплопостачання загальною вартістю 11,8 млн. грн. А це – технічне переоснащення та реконструкція котелень, заміна котлів з низьким ККД на нові енергоефективні (ККД яких = 92%), ремонт та ізоляція труб, заміна аварійних мереж тепло- та водозабезпечення.

Зокрема, цьогоріч введено в експлуатацію переобладнані з теплових пунктів котельні по вул. Перемоги, 1 та Вітрука, 10, технічно переоснащено котельні по вул. Московській, 48 з заміною 7 котлів НІІСТУ-5 та проведена реконструкція котельні по вул. Київській, 71. Після капітального ремонту своєчасно була запущена у дію котельня по вул. Лисенка, 6, де проводилась заміна 2-х старих неефективних і морально застарілих котлів, які мали низький ККД (75%) на нові ефективні фірми Riello з високим ККД – 92 %. Згідно рішень сесій міської ради на баланс КП «Житомиртеплокомуненерго» передано 2 відомчі квартальні котельні – котельня ПАТ Укртелеком по вул. Максютова, 18 та котельня ДП «Техсервісмолоко» по вул. Перемоги, 75, теплову мережу на вул.Скорульського.

Крім того, як зазначив міський голова, Житомир — перше місто в Україні, де запроваджено Україно-Голландський проект «Молоді та енергоощадливі». Даною програмою передбачено: перегляд повчального мультсерілу дітьми молодшого шкільного віку, виконання спеціально розроблених вправ та домашніх завдань, а також проведення ігор, спрямованих на виховання звичок енергозбереження та енергоощадливості. До квітня 2012 року житомирські школярі вчитимуться культурі енергозбереженню і по завершенню курсу пройдуть відповідну атестацію.

Працівники КП «Житомиртеплокомуненерго» подякували міському голові Володимиру Дебою за увагу до їх колективу та побажали успішної діяльності на посаді міського голови і надалі.

Повний звіт Житомирського міського голови Володимира Дебоя Ви можете переглянути тут.

Також доступний фільм про діяльність міського голови за перший рік роботи «Володимир Дебой: Даю слово».

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare