Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463587
Прогноз погоди
25 років дитячому садку № 71.
4 листопада 2011 року 18:10

 

4 листопада 2011 року дитячому садку № 71 виповнилось 25 років. Привітати колектив вихователів, батьків та дітей навчального закладу прийшло багато почесних гостей: заступник міського голови Олександр Бочковський, радник міського голови та голова Житомирської обласної ради жінок Тамара Олійник, начальник управління освіти міської ради Валентин Арендарчук, директор ЗОШ №27 Світлана Коротка.

Олександр Бочковський привітав вихователів садка та дітей із ювілеєм і побажав наснаги в праці та успіху: «За ці 25 років, садок № 71 виховав понад 3 тисячі дітей, а це на сьогодні понад 1% жителів міста. Такий результат став можливий завдяки роботі дружнього колективу під умілим керівництвом Галини Олександрівни». Олександр Миколайович передав вітання міського голови колективу вихователів та дітям і вручив цінні подарунки.

Діти та вихователі садка підготували святковий концерт для почесних гостей та батьків. Вірші, пісні, танці та веселий дитячий сміх заповнили актовий зал  навчального закладу. Блиск в очах батьків та вихователів сповнив дитячі серця сміливістю і малята дзвінкими голосами та впевненими рухами співали й танцювали.

Радник міського голови Тамара Олійник щиро подякувала директору садка Галині Олександрівні за довгі роки праці для дітей.

        

Управління по зв’язках з громадськістю

         



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове