Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464533
Прогноз погоди
Вітаємо із 100-літнім ювілеєм!
5 листопада 2011 року 12:19

 

         5 листопада 2011 року виповнилось 100 років Сідліцькій Антоніні Домініківні. Привітати ювілярку приїхали діти, онуки та праправнуки. У подружжя Сідліцьких було 6 дітей, на сьогодні вже понад 60 правнуків та 9 праправнуків.

         З вітаннями та подарунками до Антоніни Домініківни приїхали секретар міської ради Наталія Леонченко, голова Богунської районної ради Людмила Янушевич та начальник управління праці та соціального захисту населення Любов Петренко.

         Наталія Леонченко привітала ювілярку із 100-річчям та побажала міцного здоров’я і сімейного затишку: «Шановна Антоніна Домініківна, від імені Президента України, міського голови Житомира і від себе особисто вітаємо Вас із 100-м днем народження і бажаємо – міцного здоров’я Вам та Вашим дітям, внукам і правнукам».

         Сивочола ювілярка приймала квіти та подарунки від керівництва міста зі сльозами на очах. Але на думку голови Богунської районної ради Людмили Янушевич, головним подарунком для Антоніни Домініківні є її діти, онуки та правнуки. Адже йти життєвим шляхом довжиною в століття, пережити світові війни, голодомор і залишитися вірним другом та помічником для людей – завдання не з легких.

         «Під час війни в будинку, де мешкала мама з татом, поселили п’ятьох німецьких солдатів. Мама тоді була сама з дітьми, оскільки тато був на фронті, і, незважаючи на небезпеку, допомагала партизанам – випікала хліб у печі і під виглядом вагітної брала сокиру і мотузку йшла в ліс за дровами, а насправді відносила хліб партизанам» - розповіла найменша дочка Антоніни Домініківни Вацлава Йосипівна, якій уже 62 роки.

         Для кожного з нас настане час, коли життя запитає, що ми залишили по собі у світі? Антоніна Домініківна виростила та виховала декілька поколінь українців, вклавши свою душу та серце у працю.

         Вітаємо з ювілеєм!

 

Управління по зв’язках з громадськістю.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове