Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482137
Прогноз погоди
Правил благоустрою дотримуються не всі
4 листопада 2011 року 17:13

З 17 жовтня по 18 листопада 2011 року у Житомирі триває загальноміський місячник з благоустрою та санітарного прибирання території міста. Місячник осіннього прибирання проводиться відповідно до розпорядження міського голови з метою підготовки міста до зими.

До осіннього місячника з благоустрою залучені усі підприємства, установи, організації, навчальні, лікувальні, торговельні й громадського харчування заклади міста, незалежно від форми власності. До робіт з впорядкування території міста залучені мешканці приватних житлових будинків, КВЖРЕПів, ЖБК, ОСББ, політичні партії, військові частини та громадськість.

Щотижня проводяться рейди із залученням спеціалістів КП “Інспекції з благоустрою м. Житомира”, муніципальної міліції та міської СЕС по перевірці санітарного стану міських територій. Щоденно на території міста працюють інспектори. Вони проводять роз’яснювальну роботу з порушниками, попереджають про відповідальність, а у разі, коли попередження не діють, - складаються протоколи.

“На жаль, є випадки, коли власники об'єктів, керівники організацій не дотримуються правил благоустрою і не впорядковують прилеглу територію”, - зазначив помічник начальника КП “Інспекція з благоустрою” Олександр Сосновський.

Саме таке недбальство та безлад зафіксували представники ЗМІ на розі вулиць Пушкінській та Чорновола. Як поінформував представник інспекції з благоустрою, зустрітися із власником об'єкту не вдається, проте у телефонному режимі він пообіцяв у найближчий час привести прилеглу територію у належний санітарний стан.

Нагадаємо, що досі ніхто не відміняв Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у місті Житомирі і тим більше - Закону України “Про благоустрій населених пунктів”.

Відповідно до чинного законодавства передбачені штрафи для порушників благоустрою: для громадян - від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів городян, що становить від 340 до 1360 грн.; для посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, від 850 до 1700 грн.

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare