Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482666
Прогноз погоди
Спільний погляд на майбутнє
2 листопада 2011 року 10:29

Початок листопада 2011 року увінчався засіданням Сімейного клубу, який діє при Житомирському міському центрі соціальних служб для сімї, дітей та молоді.

Засідання у формі круглого столу було присвячене правовому захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, профілактиці злочинності у дитячому середовищі. Учасниками засідання стали прийомні діти та діти-вихованці дитячих будинків сімейного типу міста віком від 13 до 18 років. Спеціалісти Центру ретельно готувалися до цієї зустрічі, розуміючи важливість визначених проблемних питань, які найбільше хвилюють дітей, – вибір майбутньої професії, права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на пільги при навчанні, вирішення майнових та житлових проблем, а також питання відповідальності та свідомого ставлення до своїх обов’язків. Зустріч стала відкритим діалогом дітей та їх дорослих друзів.

Дітям була запропонована скринька довіри, до якої вони надали запитання, відповіді на які хотіли б почути на наступному засіданні. Позитивним завершенням заходу стало бажання дітей продовжувати таку співпрацю.

 

Житомирський міський центр

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare