Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5557
візитів всього: 482573
Прогноз погоди
Володимир Дебой: «Довіра людей – найвищий критерій оцінювання політика»
31 жовтня 2011 року 18:26

Сьогодні, 31 жовтня, відбулася перша Інтернет-конференція за участю Житомирського  міського голови Володимира Дебоя та шеф-редактора порталу «Владометр» Вахтанга Кіпіані з приводу виконання владою своїх обіцянок за підсумками першого року діяльності на посаді міського голови.

Адже, як сказав відомий журналіст Вахтанг Кіпіані, не достатньо критикувати політиків. Варто відокремлювати тих, хто хоче працювати. Тому сьогодні детально обговорили ті обіцянки міського голови, які знайшли користувачі порталу  в передвиборчій програмі та публічних виступах Володимира Дебоя. «Ми не критикуємо і не допомагаємо. Ми  є дзеркалом політичної ситуації, виконання політиками своїх передвиборчих обіцянок», – констатував Вахтанг Кіпіані.

Для керівника міста, за його словами, форма Інтернет-конференції цікава можливістю спілкування із житомирянами в онлай-режимі.

Не проігнорував Володимир Дебой і гострих запитань від інтернет-користувачів, які надіслали їх на електронну адресу міської ради, через коментарі до новин на сайтах Житомир.Info, Журнал Житомира, до редакторів порталу «Владометр» через соціальні мережі, зокрема, скептичні коментарі з приводу вартості дозволу на встановлення індивідуального опалення та відповідей лише на «зручні» запитання.

Що ж до обіцянок, то за даними порталу громадського моніторингу «Владометр», із 11 обіцянок міського голови, термін яких настав, 10 виконано.

Лише одна обіцянка – ліквідація ліфтових карток – на порталі відмічена як невиконана. Із цього приводу Володимир Дебой повідомив, що відповідно до рішення виконкому, за бажанням мешканців (згоди понад 50% квартир) можна відмінити дію карткових апаратів. У разі відміни карткових апаратів вартість технічного обслуговування буде включатись до складу тарифу на послуги з утримання будинків і споруд. Також, за словами міського голови, планується встановлення карткоматів, які показуватимуть кількість поїздок, які залишились на картці, та запровадження універсальних карток для можливості користування ліфтами у всіх будинках. Тому вважати цю обіцянку як «невиконану» є недоцільно.

Коментарі міського голови з приводу виконаних обіцянок та тих, які перебувають в роботі читайте згодом. Повний відеозапис Інтернет-конференції міського голови Володимира Дебоя Ви зможете переглянути вже незабаром на офіційному сайті Житомирської міської ради в рубриці «Відео новини».

Дякуємо інформаційному порталу Житомир.Info за інформаційно-технічну підтримку першої для м. Житомира, представників міської влади, порталу «Владометр» Інтернет-конференції.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare