Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 464486
Прогноз погоди
„Клуб дитячого плавання” офіційно закрито.
28 жовтня 2011 року 17:34

 

Житомирська міська рада спільно з Фондом підтримки молодіжного та олімпійського плавання та тренерським складом  Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи „Авангард” протягом вересня-жовтня  2011 року забезпечили проведення навчально-тренувальних занять „Клубу дитячого плавання”, в роботі якого прийняли участь 198 дітей  загальноосвітніх шкіл  м. Житомира №21, №33, №12, ліцею №25.

Сьогодні, 29 жовтня 2011 року, чемпіон Світу, чемпіон Європи, чотириразовий володар кубку Світу, Срібний призер Олімпійських ігор із плавання Денис Силантьєв разом із начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Оленою Сарно та заступником начальника управління освіти міської ради Світланою Ковтуненко вручили Сертифікати «Клубу дитячого плавання» та подарунки кращим учням клубу.

Звертаючись до дітей, Денис Олегович наголосив: «Я вітаю вас із закінченням навчання у «Клубі дитячого плавання», і я впевнений, що тепер ви зрозуміли – для того щоб досягнути  поставленої мети потрібно мати бажання та працювати».

З метою подальшого навчання плаванню дітей м. Житомира  на базі Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи „Авангард”  у період  з  8  листопада по 23 грудня 2011 року (вівторок - п’ятниця, 28 днів) будуть проводитись уроки плавання, що дасть можливість навчити навикам плавання додаткову кількість дітей м. Житомира.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно підкреслила важливість проведення уроків плавання для школярів: «Клуб дитячого плавання» закінчив свою роботу, але кількість учнів, що не вміють плавати  досі велика, тому міська рада, за активного сприяння міського голови, фінансує проведення уроків плавання в цьому ж басейні, протягом листопада-грудня 2011 року».

Уроки з плавання для школярів Житомира будуть проходити за рахунок коштів міського бюджету та включатимуть оплату за експлуатацію 2 доріжок плавального басейну упродовж 28 днів, та оплату компенсаційних виплат за харчування  тренерів відділення  плавання ЖДЮСШ „Авангард” за проведення уроків плавання школярам.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове