Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477399
Прогноз погоди
Житомирський міський колегіум відзначив 40-річчя
26 жовтня 2011 року 15:24

26 жовтня 2011 року в Житомирському міському колегіумі відбулися урочистості з нагоди 40-річчя із дня заснування навчального закладу. Присутні на ювілеї почесні гості свята в особі Житомирського міського голови Володимира Дебоя, народного депутата України Миколи Рудченка, заступника голови облради Володимира Арешонкова, секретаря Житомирської міської ради Наталії Леонченко, заступника міського голови Олександра Бочковського, начальника обласного управління освіти Олександра Пастовенського, а також депутатів Житомирської міської та обласної рад привітали педагогічний та учнівські колективи із 40-річчям їх навчального закладу та вручили цінні подарунки до свята.

«Мені приємно, що за 40 років у колегіумі утворилася справжня сім'я із педагогів та учнів. Я високо ціную ті навчальні заклади, які вже мають свою історію. Адже саме вони вже мають свої традиції навчання та виховання підростаючого покоління. Я хочу, щоб у нашому місті було більше таких навчальних закладів, як ваш колегіум», – звернувся до присутніх у залі педагогів, учнів, батьків, перших випускників міський голова Володимир Дебой, вручивши кращим вчителям грамоти Житомирської міської ради.

Наталія Леонченко висловила вдячність працівникам закладу передовсім не як секретар міської ради, а мама, дитина якої навчалась у цьому колегіумі. «Тому я знаю не з чуток, а на власному досвіді, що тут працюють кращі педагоги», – мовила Наталія Леонченко.

Цього ж дня саме ці кращі педагоги колегіуму отримали грамоти та подяки і від обласної ради, а також обласного і міського управлінь освіти.

 

Довідково:

Загальноосвітня школа № 34 заснована у 1971 році. Упродовж 8 років навчальний заклад має статус колегіуму. 

Директор колегіуму – Надія Григорівна Полівода, Відмінник освіти України, нагороджена нагрудним знаком «Василь Сухомлинський», Почесним знаком «За заслуги перед містом Житомиром» Ш ступеня, магістр з менеджменту організацій, переможець Всеукраїнського  конкурсу «100 кращих  керівників шкіл України», з 1998 по 2010 р. – депутат Житомирської міської та обласної рад.

Дітей навчають 90 вчителів колегіуму:

- вищої та І категорії– 58

- мають звання «вчитель-методист»,  «старший вчитель» – 27

- Відмінник освіти України –  8

- нагороджені нагрудним знаком «Василь Сухомлинський» - 2

За роки роботи наукового товариства колегіуму «Краяни»  учні  є неодноразовими переможцями міських, обласних, Всеукраїнських олімпіад з біології, екології, англійської мови, фізики та конкурсу-захисту робіт Малої академії наук

У 2010 році учениця колегіуму Киричук Валентина (вчитель Валентина Михайлівна Миколюк) отримала срібну медаль на Міжнародній олімпіаді з екології у м. Стамбулі.

У 2011 році переможцями Всеукраїнських олімпіад стали: Саллер Андрій з англійської мови (вчитель Олександра Василівна Фетісова), Бангура Елізабет з екології (вчитель Валентина Михайлівна Миколюк). 

Бангура Елізабет є переможцем конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук з біології на Всеукраїнському рівні. На Міжнародному Форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи» Бангура Елізабет стала абсолютним переможцем,  Воронецька Сабіна – посіла І місце.

Команда юних істориків та правознавців краща в місті,  учасник та неодноразовий призер Всеукраїнських турнірів юних істориків та юних правознавців, стала переможцем Міжнародного конкурсу «Аліанте».

Впродовж  5 років команда колегіуму є абсолютним переможцем міської гри-випробування «Школа безпеки. Котигорошко».

Педагогічний колектив колегіуму неодноразово нагороджений дипломами Академії педагогічних наук України за вагомий внесок у модернізацію національної системи освіти, є лауреатом Міжнародних виставок «Інноватика в освіті України», «Сучасний ЗНЗ». У 2011 році досвід роботи колегіуму з обдарованими учнями  був презентований на міжнародній виставці, Всеукраїнському круглому столі  та відзначений Дипломом Академії педагогічних наук України.

 Колегіум – член Всеукраїнських  Асоціацій керівників шкіл України та Відроджені гімназії України, переможець конкурсу «100 кращих шкіл України» у номінації «Школа професійної кар’єри», Всеукраїнського конкурсу «100 кращих керівників шкіл України», міського конкурсу «Навчальний  заклад року» у номінації «Інтелект року», визнаний «ЗНЗ-лідер» за даними моніторингу МОН України.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare