Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 482431
Прогноз погоди
Наталія Леонченко: «Команда міського голови працює в інтересах громади м. Житомира»
26 жовтня 2011 року 11:23

Вчора увечері у прямому ефірі на Житомирському обласному телебаченні секретар Житомирської міської ради Наталія Леонченко підвела підсумки двох пленарних засідань VІІ сесії міської ради.

За словами Наталії Леонченко, сесія пройшла вдало насамперед для громади міста. Адже під час ІІ пленарного засідання депутатами міськради розподілено понад 17 млн. грн., які додатково надійшли до місцевої казни від перевиконання міського бюджету (8,6 млн. грн.) та державних субвенцій (8,5 млн. грн.). Ці кошти будуть направлені насамперед на завершення будівельно-монтажних робіт у музичній школі, дитячій міській лікарні, відшкодування різниці в тарифах на теплову енергію, поліпшення матеріально-технічної бази закладів освіти, продовження роботи по заміні вікон у навчальних закладах на умовах співфінансування, встановлення пунктів доочистки води, відновлення освітлення на вулицях міста, покращення фінансового стану комунальних підприємств, благоустрій міста.

Саме ж пленарне засідання розпочалося із не менш приємного моменту – вітання почесних громадян міста Володимира Башека та Михайла Гузуна із Днем народження, а також присвоєння звання "Почесний громадянин міста" двом відомим та видатним житомирянам – Володимиру Нікуліну та Володимиру Шинкаруку.

Що ж до питання передачі земельної ділянки за адресою вул. Корольова, 39, яке було знято з розгляду на пленарному засіданні, то Наталія Леонченко наголосила, що його лише перенесено через безпідставні спекуляції та підбурювання людей. Мета перенесення розгляду питання – вивчення громадської думки, а також проведення консультацій та роз’яснень. Адже більшість житомирян ще й досі вважають, що ділянка по вул. Корольова, 39 – територія Ботанічного саду. "Це питання абсолютно не стосується Ботанічного саду. Адже на вказаній земельній ділянці росте плодовий сад, який належить Агроуніверситету", – акцентувала увагу секретар міської ради.

"Команда міського голови працює в інтересах громади м. Житомира", – запевнила Наталія Леонченко та додала, що саме враховуючи інтереси житомирян наразі формується бюджет 2012 року. Зокрема, це стосується і підготовки кошторисної документації для можливості подальшого виділення коштів на реконструкцію  нині занедбаних і недіючих соціально значимих об’єктів міста: дитячого садка № 32, корпусу дошкільного навчального закладу № 25, літнього театру «Ракушка», кінотеатру "Жовтень".

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare