Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 482473
Прогноз погоди
Житомирська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням іноземних мов імені Сергія Ковальчука відзначає 50-річний ювілей
22 жовтня 2011 року 01:15

Привітати ювілярів прийшов міський голова Володимир Дебой, заступник міського голови Олександр Бочковський та заступник начальника управління освіти міської ради Раїса Кошевич.

Вітаючи учнів та вчителів школи Володимир Дебой наголосив: «Сьогодні, школа №12 входить в десятку кращих шкіл міста, цього року більше 100 учнів школи стали призерами всеукраїнських олімпіад, і я переконаний, що такі високі показники – це результат 50-річної праці вчителів школи».

Володимир Дебой нагородив кращих працівників школи почесними грамотами.

Директор школи Петро Котенко зазначив: «Наш освітній заклад – це не тільки стіни, це атмосфера, яку створює прекрасне братерство вчителя і учня, тому що тут не тільки навчають – тут дають крила. Наші учні варті наших вчителів».

На сцену міського Палацу культури з вітаннями виходили і випускники школи №12. Пісні, що виконував хор учнів 6-х класів, яскраво підкреслили любов та повагу дітей до рідної школи, а щасливі погляди батьків та вчителів на своїх дітей та вихованців, стали доказом того, що це дійсно свято, як Житомира так і кожної окремої родини.

Заступник начальника управління освіти міської ради Раїса Кошевич подякувала колективу школи за велику, плідну працю на освітянській ниві, а учням побажала здоров’я та наснаги у навчанні: «Завдяки наполегливій вчительській праці, ми бачимо цей прекрасний вогник в очах дітей, який з часом, перетворюється на любов, доброту, віру, щирість».

        

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare