Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 50
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476296
Прогноз погоди
Прес-конференція за підсумками Покровського ярмарку
18 жовтня 2011 року 10:09

 

Прес-конференція міського голови за підсумками фестивалю Гарбузи та Покровського ярмарку, 17 жовтня 2011 року, зібрала у прес-центрі міської ради всіх організаторів та спонсорів заходу.

Міський голова Володимир Дебой привітав та подякував організаторам та спонсорам фестивалю та ярмарку: “Сьогодні ми започаткували нову традицію у Житомирі — це проведення восени фестивалю Гарбузи та Покровського ярмарку. Будучи на ярмарку в суботу я переконався, що це житомирянам до душі. І не зважаючи на дощ та холод, люди весело ярмаркували”.

Володимир Дебой вручив подяки та грамоти всім хто активно долучився до організації свята. У свою чергу ініціатори заходу голова громадської організації “Український дім 21 століття” Лариса Харчук, директор Крок Радіо Тетяна Іваницька висловили щиру подяку міському голові та секретарю міської ради за потужну та активну підтримку у організації та проведені Покровського ярмарку та фестивалю Гарбузи.

“Ми повинні проводити такі заходи, щоб сформувати сучасне обличчя Житомира для того, щоб показати колорит та привабливість міста туристам. Це дуже важливо, оскільки такі заходи об’єднують людей, об’єднують громаду для вирішення спільних питань”, - зазначила Лариса Харчук.

Завершуючи прес-конференцію, міський голова Володимир Дебой наголосив: “Громадська ініціатива — це рушійна сила розвитку сучасного міста. Ми повинні спільно вирішувати всі проблемні питання які виникають у Житомирі”.

 

Управління по зв’язках з громадськістю.

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare