Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 495611
Прогноз погоди
Мистецький центр Вадима Крищенка
17 жовтня 2011 року 18:24

 

Урочисте відкриття Мистецького центру Вадима Крищенка відбулось 17 жовтня 2011 року в Житомирській міській гуманітарній гімназії №23.

Привітати поета-пісняра Вадима Крищенка з відкриттям центру прийшли Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Балюрко, заступник міського голови Олександр Бочковський, заступник начальника управління освіти міської ради Світлана Ковтуненко.

Володимир Дебой подякував Вадиму Дмитровичу за написані пісні та вірші: “Ви геніальний сучасник, а Ваші твори — це частинка української душі, частинка нашого життя, це Божий дар, який буде вічно жити в серцях українців. Я щиро дякую Вам за творчу працю, якою Ви славите Житомир та Україну”.

Колектив вчителів, на чолі з директором Ніною Купрійчук, презентували новостворений Мистецький центр шановним гостям разом з учнями школи, які виконали декілька пісень Вадима Крищенка та прочитали ряд його віршів.

Розчулений виступом шкільного хору, який виконував пісні митця, Вадим Дмитрович подякував міському голові за вітання, а вчителям та учням школи за любов до його пісні: “58 років тому я закінчив цю школу, з нею пов’язано багато приємних спогадів дитинства. Я дуже вдячний вчителям та школярам, що відгукнулись на мою пропозицію відкрити такий Мистецький центр.”

Після презентації центру відбувся святковий концерт учнів школи.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare