Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464532
Прогноз погоди
У Житомирі демонтують незаконні рекламоносії
12 жовтня 2011 року 12:56

З метою впорядкування розміщення об'єктів зовнішньої реклами у місті Житомирі виконавчим комітетом міської ради прийняте відповідне рішення «Про демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами в м.Житомирі».

Сьогодні, 12 жовтня 2011 року розпочалися роботи з демонтажу 7 спеціальних наземних конструкцій.

Як зазначив директор КП “Реклама” Володимир Шуст, дані рекламні носії встановлені із порушеннями або у них вийшов термін дії.

“Мова йде про наведення елементарного порядку у місті. Сьогодні на території Житомира 386 таких конструкцій, більше 80 з яких встановлені із порушенням відповідних норм: вийшов термін дії дозволу на встановлення реклами, стоять не по місцю прив'язки”, - зауважив В.Шуст.

Власники рекламних носіїв були попереджені про порушення, їм направлені відповідні приписи з  вимогою самостійно демонтувати рекламні конструкції. Якщо ж власник не відреагував на попередження, рекламний засіб демонтують.

Директор КП “Реклама” В.Шуст зазначив, що сьогоднішній рейд — не одноразова акція. Проводиться системна робота: власників попереджають про порушення, готуються і оприлюднюються проекти рішень про демонтаж спеціальних рекламних конструкцій.

У вересні 2011 року було демонтовано 7 білбордів, ще 7 незаконних конструкцій знесуть у жовтні.


Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове