Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481627
Прогноз погоди
Житомиру потрібне сучасне культурне і туристичне обличчя
11 жовтня 2011 року 14:58

10 жовтня 2011 року у прес-центрі Житомирської міської ради відбувся круглий стіл «Житомир – 2012: Культурне і туристичне обличчя міста». Захід був організований ЖОГО «Український дім 21 століття», ЖОМГО «Центр розвитку туризму», ЖОМГО «Са&братья» та пройшов за безпосередньої участі Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

Очільники громадських організацій – ініціаторів круглого столу Л. Харчук, М. Костриця та М. Хренов поставили собі за мету звернути увагу міської влади на необхідність надання Житомиру сучасного образу та перетворення його на комфортне місто та центр розвитку культури, туризму та відпочинку. З цією метою громадські організації презентували календар «Житомир – 2012», кошти від реалізації якого підуть на реставрацію однієї з візитівок міста – «Мистецькі ворота» на вулиці Київській.

Міський голова В. Дебой, який став і першим рецензентом, і першим покупцем-спонсором календаря в Житомирі, схвально зустрів ініціативу житомирян та повідомив, що міська влада долучиться до проекту, а також реалізовуватиме системну політику щодо перетворення Житомира на сучасне динамічне місто та регіональний центр високої культури, змістовного  родинного відпочинку та туризму. В. Дебой також підкреслив важливість співпраці громадськості та міської влади у створенні нового сучасного обличчя міста.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare