Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477071
Прогноз погоди
З Днем стандартизації та метрології!
10 жовтня 2011 року 18:18

 

Сьогодні, 10 жовтня 2011 року, в Обласній філармонії працівники «Житомирського науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації» відзначили своє професійне свято.

 

На урочистостях були присутні заступник голови Житомирської облдержадміністрації М.М. Дейсан та Житомирський міський голова В.М. Дебой.

 

«Мені приємно сьогодні бути на вашому святі. Я мав честь співпрацювати з вами ще будучи керівником на харчовому підприємстві. Ми глибоко шануємо вас, цінуємо вашу працю горді за вашу професію», - привітав міський голова і вручив нагороду від міської ради провідному інженерові із стандартизації ДП «Житомирстандартметрологія» Камінському Аркадію Тадеушовичу.

 

Нагадаємо, що ДП «Житомирстандартметрологія» здійснює заходи щодо захисту прав споживачів згідно чинного законодавства, виконання платних робіт суб’єктам господарської діяльності у сфері стандартизації, метрології, випробування та підтвердження відповідності продукції, сертифікація систем управління, а також здійснення державного метрологічного контролю і нагляду за забезпеченням нових видів діяльності. 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare