Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482626
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили талановиту молодь
10 жовтня 2011 року 15:15

10 жовтня 2011 року вп'яте вручено іменні стипендії  студентам Інституту філології та журналістики Житомирського державного університету. Стипендії вручаються кращим студентам за виявлені глибокі та ґрунтовні знання з предметів філологічного та журналістського напрямків.

5 студентів-відмінників університету — Ольга Расовська, Катерина Кучерява, Юлія Гуз, Олександра Тихонова та Ольга Швайко - отримали сьогодні іменні стипендії від фундаторів.

Ректор Житомирського державного університету Петро Саух подякував усім фундаторам іменної стипендії — Володимиру Дебою, Зої Васильєвій, Лесі Дорош-Мірошніковій та Житомирській обласній раді — за підтримку ініціативи Інституту та фінансову підтримку кращих студентів.

“Нещодавно члени Громадської ради при Житомирському міському голові заслухали питання освіти міста Житомира та підтримки обдарованої молоді. І зійшлися на думці про необхідність створення банку даних обдарованих дітей на місцевому, обласному та загальнодержавному рівні та фінансового і морального супроводу таких дітей від дитячого садка до університетської лабораторії”, - зазначив П.Саух.

Володимир Дебой вручив іменну стипендію імені Василя Остапчука студентці 5-го курсу Інституту філології та журналістики Юлії Гуз.

“Вручити іменну стипендію студенту “кращому серед кращих” - дуже почесно, оскільки гарна освіта буде витребувана у будь-який час, а гарні професійні навички цінуються завжди”, - зазначив Володимир Дебой. Міський голова побажав Юлії Гуз  міцного здоров'я та подальших творчих успіхів

Всього за роки існування іменної стипендії її лауреатами стали 23 студенти, які склали на “відмінно” не менше трьох останніх сесій поспіль.

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare