Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477269
Прогноз погоди
Cесія Житомирської міської ради
7 жовтня 2011 року 16:18

7 жовтня 2011 року розпочала роботу сьома сесія Житомирської міської ради. Із 47 заявлених у порядку денному сесії питань депутати розглянуть лише 17. Розгляд інших відтерміновано на друге пленарне засідання, яке відбудеться 24 жовтня 2011 року.

“У зв'язку із дією Закону “Про доступ до публічної інформації”, який наразі суперечить деяким пунктам інших законів, зокрема “Про статус депутатів місцевих рад”, Бюджетний кодекс та інші, виникла необхідність перенести розгляд питань, які не витримали 20-денний термін оприлюднення їх проектів у засобах масової інформації”, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Серед питань, розгляд яких перенесений на наступне пленарне засідання - “Про внесення змін до міського бюджету на 2011 рік та міських цільових програм”, а це перерозподіл коштів перевиконання міського бюджету. Відтак кошти, які мали вже сьогодні бути виділені на соціальні потреби — встановлення нових котлів у школі №1, проведення заміни вікон у дитячих садках, коштів на завершення будівництва інфекційного корпусу дитячої лікарні та музичної школи — будуть розподілені лише 24 жовтня.

Присутній на сесії Житомирської міської ради Народний депутат України Сергій Пашинський виступив перед депутатами та закликав міську владу приймати рішення, зважаючи на думку людей, які за цю владу голосували. При цьому він зазначив: “Майже рік пройшов з моменту початку дії сесії цього скликання, коли народу були дані гарантії про мільярдні інвестиції, про проекти, які повністю оновлять місто Житомир”.

На такі критичні зауваження Народного депутата відповів депутат міської ради Микола Туфанов: “Ви нас не застерігайте. Краще розкажіть Вашим виборцям, як Ви ощасливили народ за 5 років, і що Ви особисто зробили для міста Житомира: який завод Ви привели у місто, де побудована дорога з Вашої ініціативи, де проводиться електрифікація, модернізація виробництва?!”.

М.Туфанов попросив народного обранця припинити “будоражити” народ, а об'єднатися і працювати для народу.

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare