Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477117
Прогноз погоди
Святкова зустріч керівництва міста та області з активом ветеранських організацій
5 жовтня 2011 року 20:34

5 жовтня 2011 року у Будинку офіцерів відбувся святковий вечір-зустріч керівництва міста та області з активом ветеранських організацій. Свято «Неспокійні серця» організоване з нагоди Дня ветерана.

Зі словами щирої поваги та вдячності до присутніх звернулися  голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський та міський голова Володимир Дебой.

«Шановні наші батьки, дорогі ветерани, приміть щиру вдячність за патріотичне виховання молоді, за громадську свідомість, за досвід, за важливий внесок у розбудову нашої держави та міста. Ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція  - взірець для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя», - зазначив В.Дебой.

Міський голова побажав ветеранам міцного здоров’я, сил та наснаги і надалі займати активну громадську позицію.

Активні учасники ради ветеранів отримали Почесні грамоти облдержадміністрації, обласної ради, міської ради, почесні подяки та подарунки.

Молоде покоління підготувало для учасників заходу концертну програму. У залі працювала фотовиставка „Не старіють душею ветерани”, присвячена керівникам ветеранського руху м. Житомира – голові Корольовської районної ради ветеранів Василю Шубовичу, голові Богунської районної ради ветеранів Герману Бобильову, голові Житомирської міської ради ветеранів Анатолію Трещову. А у фойє Будинку офіцерів лунали мелодії воєнних років у виконанні духового оркестру.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare