Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 482034
Прогноз погоди
Виконавчий комітет Житомирської міської ради в дії
5 жовтня 2011 року 20:01

 

05 жовтня 2011 року відбулося засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради, на якому серед інших розглянуто питання погодження Програми інвестиційного розвитку міста Житомира.

Доповідачем з цього питання була директор департаменту економічного розвитку Астахова О.М. У своєму виступі вона обґрунтувала необхідність такої Програми для розвитку міста. Враховуючи обмеженість бюджетних коштів, потребу капітальних вкладень у виробничу й соціальну сферу міста, одним із пріоритетних напрямків діяльності міської влади є створення сприятливих умов для залучення приватного інвестиційного капіталу. Програма залучення інвестицій в економіку міста передбачає конкретні заходи, що забезпечать її реалізацію.

Впродовж  2011 року місто має значні зрушення у цій сфері, про що свідчить 1 місце по залученню інвестицій в обласному рейтингу. Житомир залишив далеко позаду інші міста. За І півріччя 2011 року інвестиції в економіку міста склали 17,7 млн. дол. США в порівнянні з 2,1 млн. дол. США за відповідний період минулого року.

Як зазначив міський голова Володимир Дебой, - «Необхідність Програми полягає в представленні інвестиційної привабливості міста та сприянні у проведенні інвестиційної діяльності, злагодженій роботі міської влади, контролюючих органів, забезпеченні прозорості, публічності та зрозумілості впровадження інвестиційних проектів, обґрунтування їх необхідності, значимості для розвитку міста».

Рішення про підсумки проведення у місті допризовної підготовки молоді було доповнено за пропозицією члена міськвиконкому, генерала Муженка В.М. пунктом про використання матеріально-технічної бази 8 армійського корпусу для покращення допризовної підготовки, здійснення військово-патріотичного виховання молоді.

З метою легалізації та забезпечення прозорості ведення бізнесу, виплати реальних заробітних плат, їх детінізації, наповнення міського бюджету проводиться значна робота з підприємцями. Зокрема, при прийнятті рішень про оформлення прав власності об’єктів нерухомого майна обстежуються і враховуються реальні обставини приватизації, зокрема наявності у виробничих комплексах найманих працівників, заборгованості із заробітної плати.

Також рішенням виконавчого комітету продовжено термін проведення конкурсів на кращі ескіз-ідеї «Пам’ятник хлібу», «Реконструкція в’їздних знаків Житомира», кращу ескізну пропозицію «Реконструкція та благоустрій території «Замкова Гора» до грудня 2011 року. Запрошуємо до участі у конкурсах!

 

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare