Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 463963
Прогноз погоди
Відзначення Всесвітнього дня пошти
5 жовтня 2011 року 16:20

9 жовтня в усьому світі поштовики святкують Всесвітній день пошти. Появою такого свята ми завдячуємо Всесвітньому поштовому союзу, який був створений ще в 1874 році та об’єднав 191 країну світу. Листоноші, оператори, кур’єри забезпечують роботу найбільшої мережі фізичної доставки і сьогодні вони відзначають свій професійний день разом з людьми, які користуються послугами пошти.

 

На урочистості до Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошти», для привітання поштовиків із Всесвітнім днем пошти, сьогодні завітали голова Житомирської облдержадміністрації С.М. Рижук, голова Житомирської обласної ради Й.А. Запаловський та Житомирський міський голова В.М. Дебой.

«Шановні, дорогі поштарі, я щиро шаную вашу працю, тому що вона – одна з найдревніших і найприємніших в світі. Висловлюю подяку, тому що інколи ваша професія є непростою. Дякую за чудовий колектив, за відданих працівників, ви – згуртована команда, яка добросовісно виконує свої обов’язки» - привітав з професійним святом і подякував Володимир Дебой.

Також за сумлінну працю, за особистий внесок, за професіоналізм та у зв’язку з Всесвітнім днем пошти міський голова нагородив подяками Кулак А.Ю., оператора поштового зв’язку, листонош відділення поштового зв’язку - Попову Л.А. та Волкову З.В.

До уваги гостей було запропоновано виставку робіт працівників поштового зв’язку, фотовиставку «Сьогодення поштовиків Житомирщини» та виставку поштового транспорту ЖД УДППЗ «Укрпошта».

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове