Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 479470
Прогноз погоди
Відбулось засідання комісії з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій
4 жовтня 2011 року 00:00

 

Сьогодні, 4 жовтня 2011 року, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій.

На засіданні розглядалися питання, які виносяться на сьому сесію міської ради шостого скликання. Серед інших було заслухано та обговорено питання змін до міського бюджету на 2011 рік та міських цільових програм, надання дозволу на отримання кредиту комунальному підприємству „Житомирське трамвайно - тролейбусне управління”, збільшення розмірів статутних фондів комунальних підприємств, внесення та затвердження змін до їх Статутів, про незастосування положень Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» до КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради, низка питань, пов'язаних із землеустроєм та землевідведенням.

Члени комісії під головуванням Кучика В.К. заслухали зміни до бюджету міста на 2011 рік та внесли позитивні рекомендації. При обговоренні  проблемних питань комісія розглянула різні варіанти їх вирішення з метою віднайти оптимальні шляхи виходу із ситуації та прийняла відповідні рекомендації. 

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare