Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482723
Прогноз погоди
Вручення слухового апарату
4 жовтня 2011 року 12:29
  • Міський голова Володимир Дебой вручає ветерану слуховий апарат
  • Лікар-отоларинголог допомагає Петру Івановичу одягнути слуховий апарат
  • 4 жовтня 2011 року робочий день міського голови Володимира Дебоя розпочався із вручення слухового апарату Ковальчуку Петру Івановичу.

4 жовтня 2011 року робочий день міського голови Володимира Дебоя розпочався із вручення слухового апарату Ковальчуку Петру Івановичу.

22 вересня 2011 року під час мітингу до Дня партизанської слави Петру Івановичу була вручена Подяка Прем'єр-Міністра України Азарова М.Я. за багаторічну працю, вагомий особистий внесок у справу вирішення соціальних питань людей похилого віку. Проте побажання від керівництва міської влади ветеран не зміг почути — він має вади слуху. Саме тоді міський голова Володимир Дебой пообіцяв вирішити питання забезпечення Ковальчука П.І. слуховим апаратом.

“Функція забезпечення ветеранів та інвалідів слуховими апаратами — державна. Місто саме вирішити дану проблему не може, для цього ми залучаємо депутатів, спонсорів, а також кошти місцевого бюджету”, - поінформував міський голова Володимир Дебой.

4 жовтня 2011 року міський голова Володимир Дебой вручив Ковальчуку П.І. довгоочікуваний слуховий апарат та побажав ветерану міцного здоров'я та довгих років життя.

Депутат міської ради Валерій Онопрієнко долучився до сьогоднішньої акції та надав родині Ковальчуків матеріальну допомогу.

В.Онопрієнко переконаний, що кожен депутат має знати проблеми житомирян, а депутат, що пройшов за мажоритарним округом — ще й проблеми мікрорайону. Він закликав усіх депутатів, підприємців не лише декларувати добрі справи, а й їх робити: “Такі справи приносять радість душі та тепло для серця. Робіть добрі слова не на словах, а на ділі”.

Очільник міста Володимир Дебой  зазначив, що це щасливий робочий день, оскільки почався із доброї справи — невеликої радості для людини похилого віку: “Сподіваюсь, що Петро Іванович швидко звикне до апарату і його життя стане більш комфортним”.

 

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare