Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482340
Прогноз погоди
Урочистий захід з нагоди відзначення Дня людей похилого віку
29 вересня 2011 року 17:43

 

Сьогодні, 29 вересня 2011 року, з нагоди відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку, в Житомирському міському територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних людей відбувся святковий концерт та вручення грамот і подяк за значні досягнення в громадській діяльності.

На свято завітали Житомирський міський голова В.М. Дебой та заступник міського голови П.І. Закусило.

«З великою повагою та вдячністю звертаюсь до вас, бо завдяки вам вашій довірі і підтримці ми будуємо це місто, робимо все, щоб Житомир став кращим, щоб зберегти те, що ви зробили своїми руками для держави і щоб примножити наші досягнення» - висловив свою шану підопічним центру Володимир Дебой.

На святі також були представлені композиції з квітів, вишивки, макраме та інших видів декоративно-прикладного мистецтва, створені самими підопічними центру. Хор клубу “Ветеран” подарував слухачам чудовий концерт і гарний настрій.

 

Довідка: Житомирський  міський  територіальний  центр  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Житомирської міської ради  самостійно  існує  з 1 січня 1990 року.

Територіальний центр надає матеріальну, медико-соціальну і побутову допомогу пенсіонерам, одиноким непрацездатним громадянам, інвалідам, малозабезпеченим та іншим громадянам, які перебувають в скрутних життєвих обставинах та потребують допомоги. 

У відділенні організовано культурно-масову роботу для відпочинку одиноких непрацездатних громадян та інвалідів м. Житомира, де  підопічні беруть найактивнішу участь.

При територіальному центрі працює хор клубу “Ветеран”, який очолює підопічна центру Прохорова Віра Аркадіївна. Цим клубом проводяться заходи до святкових та визначних дат.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare