Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479571
Прогноз погоди
Відбулось засідання Ради старійшин
29 вересня 2011 року 16:52

 

Сьогодні, 29 вересня о 12.00 год. відбулось засідання Ради старійшин при міському голові. На засіданні були присутні перший заступник міського голови Галина Семенець, головний архітектор м. Житомира Тарас Борис та директор КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Юрій Самборський.

Голова Ради старійшин Валентин Острожинський розпочинаючи засідання звернув увагу на те, що: “Сьогодні, в країні й у місті молодь надзвичайно пасивна. І не лише до загальнодержавних процесів а й до того, що і як відбувається у рідному місті. Тому, наше головне завдання, як представників старшого покоління, докласти максимум зусиль, щоб донести молоді необхідність іх активної участі в розбудові держави та міста зокрема.”

До порядку денного засідання було внесено питання: обговорення підготовки нового генерального плану міста, питання благоустрою Житомира та проблеми якості розміщеної в місті реклами.

“Досвід членів Ради старійшин є величезним та необхідним. Вирішення багатьох питань розвитку міста потребує активного залучення досвіду старших поколінь, а також активізацію молодих житомирян.” - зазначила Галина Семенець.

При обговоренні питання підготовки нового генерального плану міста головний архітектор, Тарас Борис, підкреслив: “Підготовка нового генерального плану міста — це велика та дуже кропітка робота, але ми повині її робити.”

“Громада міста — це нарізний камінь розвитку Житомира, а головне — це господар міста.” - завершив Валентин Острожинський.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare