Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 481490
Прогноз погоди
До Дня працівників освіти
29 вересня 2011 року 08:58

28 вересня 2011 року в Обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

Освітяни міста цього дня приймали вітання від почесних гостей свята – Житомирського міського голови Володимира Дебоя, заступника міського голови Олександра Бочковського. Своїх учителів також привітали віршами, сценками, піснями та таночками учні дошкільних та навчальних закладів міста.

«Для кожного із нас учитель – святе. Я пам’ятаю своїх вчителів і викладачів, які вкладали у нас не просто знання, а частинку своєї душі. Це, дійсно, ті люди, які заслуговують поваги та шани. Дорогі освітяни, щиро вітаю вас із професійним святом. Зичу міцного здоров’я. Нехай добро, подароване вами учням, повертається сторицею», – звернувся до присутніх педагогічних працівників керівник міста, а також нагородив працівників освіти м. Житомира нагрудними знаками «Відмінник освіти України», «Василь Сухомлинський», почесними грамотами, подяками за вагомі особисті та професійні досягнення, за заслуги перед містом, за багаторічну працю, за відданість своїй справі та за щиру любов до дітей. Цього ж дня Почесне звання «Заслужений діяч естрадного мистецтва України» присвоєно Олександру Нечаєву, керівнику народного художнього колективу "Шоу-театр «Клем»".

Як зазначив Володимир Дебой, сьогодні «місто Житомир – це 25% населення області. Це 1/3 обсягів промислового виробництва Житомирщини. Але мені ще більше приємно, що це і 50% переможців всеукраїнських олімпіад та Малої академії наук». Відповідно, підтримка таких показників і в подальшому вимагає неабиякої праці. Тому вже в найближчих планах, за словами міського голови, внесення на наступну сесію міської ради пропозиції щодо виділення 1.3 млн. грн. на галузь освіти для продовження ремонту навчальних закладів міста, які того невідкладно потребують. «Сподіваюсь, мене підтримають депутати міської ради», – додав керівник міста.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare