Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482700
Прогноз погоди
Безпечний Інтернет — у школи Житомира
28 вересня 2011 року 10:13

 

Відкритий урок онлайн-безпеки в Інтернеті сьогодні, 28 вересня 2011 року о 12.00 год., було проведено в комп’ютерному класі Житомирського міського ліцею при ЖДТУ. Учні ліцею через програму “Скайп”, використовуючи веб-камери та навушники, подаровані компанією “Київстар”, спілкувались із учнями школи №17.

Безпечний Інтернет — це передумова формування моральності та духовної культури сучасної молоді. Знайти потрібну інформацію в Мережі, і не втрапити на якийсь сторонній сайт, де рекламують чи відверто демонструють аморальну, розпустну інформацію, яка деформує відношення людей, особливо дітей, до життя, дедалі важче.

З огляду на це, компанія “Київстар” спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України розпочали реалізацію проекту “Безпечний Інтернет “Київстар” - школам”. За цією програмою до кінця 2011 року близько 200 шкіл буде забезпечено безкоштовним широкосмуговим Інтернетом “Київстар”. Компанія проводить підключення будівель шкіл до мережі за технологією FTTB та надає безлімітний трафік з графіком швидкості: з 07.00 до 18.00 год. - 10 Мбіт/с. та з 18.00 до 07.00 — 1 Мбіт/с.

Безпечний інтернет — це пріорітет нашої компанії. Потрібно створити такі умови користування Мережею, щоб діти могли вільно знайти потрібну інформацію, але обмежити доступ до бруду, що повсякчас з’являється в Мережі.” - підкреслила Наталія Дадівєріна, менеджер зі зв’язків з громадськістю Київської філії “Київстар”.

Заступник начальника управління освіти міської ради Раїса Кошевич виступаючи перед учнями ліцею та вчителями житомирських шкіл наголосила: “Наша мета донести, що Інтернет — це прогрес, це розвиток, але також натякнути, що це не завжди безпечно. Тому потрібно робити конкретні кроки у вирішенні цієї проблеми.” Також Раїса Леонідівна подякувала міському голові Володимиру Дебою за сприяння у реалізації цього проекту.

Директор ліцею Юрій Кошевич подякував компанії “Київстар” за реалізацію даного проекту і наголосив: “Такі проекти потрібно започатковувати в школах, оскільки вони формують культурну, освічену, а головне відповідальну особистість.

Начальник служби у справах дітей міської ради Надія Косяк висловила впевненість у необхідності уберегти дітей від кроків до злочинності, і що проект “Безпечний Інтернет “Київстар” - школам” - це перший крок у даному напрямі.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare