Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464084
Прогноз погоди
У Житомирі розвивається транспортна інфраструктура: відкрито ще одну автостанцію
24 вересня 2011 року 14:28

 

Святкування Дня народження ТРЦ "Глобал.Ua " розпочалося із вагомої для міста події – відкриття автостанції, що відтепер функціонуватиме зі сторони вул. Котовського біля Речового ринку.

На урочистий захід завітали керівництво міста та торговельно-розважального центру. Міський голова привітав із Днем народження один із найбільших торгових центрів в Україні "Глобал.Ua". Адже вже доброю традицією для цього закладу стало відкриття нової лінії на кожну річницю. Цьогоріч – це автостанція.

"Я сподіваюсь, що тут будуть створені належні умови передовсім для пасажирів, для безпечного їх пересування та більш зручного під’їзду. Нова автостанція допоможе і розвантажити центральний автовокзал та Житній ринок, де сьогодні є перенавантаження. Це перша ластівка у відкритті приміських автостанцій. Це і легалізація праці та легалізація маршрутів", – зазначив Житомирський міський голова перед урочистим відкриттям автостанції.

За словами Володимира Дебоя, вже незабаром вул. Котовського стане більш транспортно насиченою. Міська влада серйозно зайнялась питанням транспортної інфраструктури: нині будуються дороги, за кілька років планується відкриття приміських автостанцій у напрямках Бердичева, Чуднова та ін. для транспортного розвантаження центральних вулиць. У планах також і розмежування зупинок тролейбусів та маршруток. Разом із цим підвищуватимуться і вимоги до перевізників, зокрема обслуговування пасажирів, наявності медичного обстеження для безпечної ситуації на дорогах.

Нова ж автостанція "Глобал" забезпечить транспортні сполучення у приміських та міжміських напрямках. Працюватиме без перерв та без вихідних. У приміщенні автостанції наявні 5 кас та  інформаційно-диспетчерський пункт, а також зала для очікування. Керівництво та перевізники попіклувалися і про забезпечення належних умов для перевезень пасажирів з обмеженими можливостями – у маршрутках встановлене необхідне обладнання.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове