Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464731
Прогноз погоди
Стартував проект «Натхненні»
24 вересня 2011 року 14:08

 

За сприяння Житомирської обласної громадської організації глухих та Центру закордонної інтеграції й співпраці в м. Ольштині (Польща) на виставці представлено вироби людей з особливими потребами, які проживають у Вармінсько-Мазурському воєводстві в Польщі.

Роботи, презентовані на виставці, виконані у різних видах прикладного мистецтва. Голова Центру закордонної інтеграції й співпраці в м. Ольштині Кшиштоф Ставінський підкреслив, що мистецтво – гарний засіб терапії, реабілітації і інтеграції людей з особливими потребами в суспільстві. Ці люди є виразниками душі народу, відображають його духовні цінності, підтримують традиції.

Начальник управління праці та соціального захисту міської ради Петренко Л.В. зазначила: «Особи старшого віку, люди з особливими потребами не повинні відчувати себе відчуженими, відірваними від суспільства. Тому такі проекти будуть робити громадян більш доброзичливими і чуйними один до одного».

Після відкриття виставки представники Житомирської обласної громадської організації глухих різного віку продемонстрували гостям святковий концерт.

Далі виставка продовжуватиме свою мандрівку регіонами України.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове