Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464509
Прогноз погоди
Ведмедик Бу навчить житомирських школярів раціонально використовувати електроенергію
23 вересня 2011 року 15:19

23 вересня 2011 року вперше в Україні у м. Житомирі стартував Україно-Голландський проект «Молоді та енергоощадливі».  Вже сьогодні учні Житомирського екологічного ліцею № 24 переглянули повчальний мультиплікаційний серіал «Ведмедик Бу».

На демонстрацію мультсеріалу завітали і почесні гості – Житомирський міський голова Володимир Дебой, голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження Микола Пашкевич, заступник міського голови Олександр Бочковський та розробники серіалу «Ведмедик Бу».

В Житомирі проект реалізовується за ініціативи та підтримки міського голови Володимира Дебоя. Ще будучи заступником голови облдержадміністрації Володимир Дебой розпочав роботу у напрямку енергозбереження. А результатом відрядження міського голови до Голландії і стала реалізація даного проекту саме в м. Житомирі.

«Мені дуже приємно, що на презентацію проекту до нас завітали високоповажні гості: Високоповажний Посол Нідерландів в Україні, голова Державного агенства енергозбереження та енергоефективності України Микола Пашкевич. Це підтверджує те, що місто Житомир виходить на рівень європейських міст", – зазначив міський голова Володимир Дебой, а також  висловив упевненість у тому, що цей проект буде затверджено на державному рівні.

Слова міського голови  підтримав Микола Пашкевич, голова Державного агентства енергозбереження та енергоефективності, який  повідомив, що після Житомира, проект почне реалізовуватись і в інших містах України, адже є важливим кроком для виховання вже з дитячого віку бажання раціонально використовувати електроенергію.

По закінченні перегляду мультсераілу діти висловили свої думки про те, для чого потрібно бути енергоощадливими, як берегти електроенергію та що робити для її мінімального використання.

«Наші діти проявили себе як одні із найкращих. Адже вони дуже швидко вловили суть мультфільму, чітко відповідали на запитання», – зазначив міський голова Володимир Дебой після спілкування з дітьми.

 

 

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове