Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482237
Прогноз погоди
У Житомирі відкрито ще один спортивний майданчик
22 вересня 2011 року 17:02

Відтепер більше молоді може долучитися до активного і здорового способу життя. 22 вересня 2011 року на території Житомирської ЗОШ №30 за участю керівництва міста відбулося відкриття спортивного майданчику для ігрових видів спорту.

Оглянути новий майданчик завітали міський голова Володимир Дебой разом із заступником міського голови Олександром Бочковським, радником міського голови Тамарою Олійник, головою районної ради Світланою Возною, начальником управління у справах сім'ї, молоді та спорту Оленою Сарно, депутатами міської ради Ольгою Пархомчук та Юрієм Самборським.

Як повідомив керівник міста Володимир Дебой, міська влада і надалі працюватиме у напрямку розвитку спорту, забезпечення здорового способу життя. А це – будівництво аналогічних зручних спортивних майданчиків та реконструкція наявних на балансі.

«Сьогодні ми не на словах, а на ділі зробили внесок у здоров’я наших дітей», – зазначив міський голова, а також звернувся зі словами вдячності до депутатів міської ради, які підтримали та допомогли втілити у реальність таку ініціативу.

 

Нагадаємо, що будівництво майданчику розпочалося у 2007 році. Тоді було закладено тільки основу. Через відсутність  фінансування з міського бюджету будівництво майданчику зупинилося на 4 роки. Діти ж мікрорайону Польова не мали ні належного місця для спорту, ні можливості активно і корисно проводити дозвілля та розвивати свої здібності.

Рішенням міської ради  від 14.04.2011 №121 „Про внесення змін до міського бюджету на 2011 рік”  із міського бюджету виділено 250 тис. грн. на облаштування монтажу синтетичного покриття на спортивному майданчику для ігрових видів спорту розміром 42х22, що розташований за адресою: м. Житомир, провулок Шкільний,4 (територія загальноосвітньої школи №30).

 

Тепер же завдяки спільним зусиллям міського голови, виконавчого комітету та депутатського корпусу Житомирської міської ради, обласної ради на карті України з’явився ще один спортивний майданчик, який увійшов до числа 1000 майданчиків однойменної Всеукраїнської програми.

 

ДОВІДКОВО

Сьогодні в Житомирі обліковуються 72 спортивних майданчики на базі загальноосвітніх шкіл міста, 20 спортивних майданчиків на утриманні професійно-технічних училищ, 52 майданчики на утриманні вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, 477 дитячих ігрових майданчиків на базі дошкільних навчальних закладів, 168 майданчиків на утриманні КВЖРЕП, ЖБК та інших підприємств, підпорядкованих управлінню житлового господарства міської ради, 10 дитячих ігрових майданчиків та 3 ділянки з елементами ігрових майданчиків, що знаходяться на територіях об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Урочисте відкриття майданчика

Міському голові надали почесне право забити перший м’яч у нові ворота на новому полі...

... та поставити автограф на цьому м’ячі

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare