Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 476596
Прогноз погоди
Незабаром початок Україно-Нідерландського проекту “Молоді та енергоощадливі”
20 вересня 2011 року 17:04

 

Сьогодні, 20 вересня, об 11.00 год., у прес-центрі міської ради відбулась прес-конференція заступника міського голови Олександра Бочковського з презентацією пілотного Україно-Нідерландського проекту “Молоді та енергоощадливі”, яка відбудеться 23 вересня об 13.00 в приміщенні облмуздрамтеатру.

“Проект “Молоді та енергоощадливі” має на меті сформувати ощадливе ставлення дітей до використання енергоресурсів та допомогти у формуванні свідомої учнівської молоді,” - підкреслив Олександр Миколайович.

Даний проект проводиться за активної підтримки Житомирської міської ради, міського голови Володимира Дебоя голови державного агенства з енергоефективності та енергозбереження України Миколи Пашкевича, Надзвичайного та уповноваженого Посла Нідерландів в України Пана Пітера Яна Волтерса. Разом з автором проекту Паном Луїджі Петіто на презентації проекту будуть присутні представники Міністерства освіти і науки України.

Завідувач Науково-методичного центру управління освіти міської ради Тетяна Миколаївна розповіла про хід та учасників презентації: “Близько 600 учнів четвертих класів шкіл Житомира, вчителі шкіл та батьки дітей, волонтери-студенти будуть присутні на презентації проекту. У програмі заплановано перегляд мультиплікаційного серіалу “Ведмедик БУ”, а також виступи шкільних агітбригад та зустріч з організаторами та гостями заходу”.

 

Управління по зв’язках з громадськістю.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare