Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477263
Прогноз погоди
Увага: дезінформація
20 вересня 2011 року 14:12

Інформація, розміщена Інтернет-виданням Житомир.Info з коментарями керівника депутатської фракції «Фронт Змін» в Житомирській міській раді Буряченка Б.Д. дезінформує читачів, оскільки Буряченко Б.Д. не володіє достовірною інформацією з даного питання.

В процесі підготовки проекту рішення «Про внесення змін до Регламенту Житомирської міської ради» було проведено два засідання робочої групи, створеної розпорядженням міського голови, для підготовки проекту рішення, три засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту та дотримання законодавства, на яких були обговорені та враховані всі пропозиції, які надходили від депутатів та секретаря міської ради.

Остаточний варіант проекту рішення, розміщений на сайті міської ради, підготовлений постійною комісією з питань депутатської діяльності, регламенту та дотримання законодавства та завізований головою цієї комісії Мірошніковим С.О. (фракція «Фронт Змін»).

 

Підписаний головою комісії Мірошніковим С.О. та членами комісії

проект рішення «Про внесення змін до Регламенту Житомирської міської ради»



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare